Cara Promosi produk Klikjer

Tutorial Cara Promosi Produk Klikjer

Klikjer sediakan peluang untuk anda promosikan produk mereka dan jana komisen dengannya.Dalam artikel ni akan tunjuk cara promosi dengan betul.

Bagi anda yang belum kenal dengan Klikjer...Klikjer ni adalah salah satu company yng beri peluang untuk tambah income melalui hasil jualan produk mereka melalui programe affiliate .

Nak jadi affiliates mereka pun percuma sahaja.Tiada sebarang bayaran dikenakan.Anda boleh daftar melalui link ini...

Isi maklumat yang merka minta dan submit sahaja.Lepas tu Log In ke member area untuk dapatkan segala maklumat berkaitan untuk tujuan promosi.

Anda boleh dapatkan link promosi pada bahagian "marketing material".Anda boleh pilih samaada nak pilih link atau banner.

Guna link itu untuk promosi sebagai unik link anda.Jika ada yang beli melalui link itu , anda akan dapat komisen.

untuk dapatkan link anda...klik kat marketing material dan pilih kat email link

email link

Lepas tu pilih produk yang anda nak promosi kat tempat anak panah dibawah.

link dalam bulatan tu ialah link affiliates anda.Gunakan link itu untuk lakukan promosi.

link affiliates klikjer

Tapi jika anda nak promosi kat FB,anda perlu untuk pendekkan url itu sebabkan FB blok affiliate link.Anda boleh guna Bitly.com atau guna domain anda sendiri jika anda ada website sendiri.

Boleh rujuk Cara Pendekkan URl Link jika nak belajar pendekkan URL dengan domain web anda.

Soalan yang biasa untuk anda yang masih baru dengan affiliate ni...ialah nak promosi kat mana?

Bila dapat dapat link,,,anda boleh je promosi kat mana sahaja tempat yang ada prospek tu berkumpul.Antaranya....

  • Social media seperti Fb,youtube,tik tok,instagrame dan sebagainya.
  • Web forum tertentu.
  • web site sendiri.

Terpulang ikut kretiviti anda.Yang penting kena promosi guna link yang betul.

tapi kalau anda betul-betul serius nak belajar buat affiliates dengan Klikjer ni....anda boleh rujuk dengan saudara Zyan...beliau pernah jana RM16k dengan Klikjer.

Kalau nak tahu caranya bolehlah rujuk dengan beliau melalui link ini.....Klik Disini

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *